SUZANNE IN JURY

07-09-2021

BRIQUE-partner Suzanne Ellis is één van de juryleden van de Architectenweb Awards 2021. Samen met architect Frederik Vermeesch (Rijnboutt), ontwikkelaar Silvie Bruijning (Kondor Wessels Vastgoed), architect Gijs Baks (Space Encounters), (interieur)architect Eline Strijkers (DoepelStrijkers), en architect Ingrid van der Heijden (Civic Architects) beoordeelt zij de inzendingen in de categoriën: Woongebouw, Zorggebouw, Schoolgebouw, Publiek gebouw, Kantoorgebouw en Interieur van het jaar.


Suzanne is een zeer ervaren architect en bouwer, die het hele ontwerpproces tot in de kleinste details beheerst. Ze heeft een sterk gevoel voor ruimtelijkheid, materialen en verfijnde details en kan als geen ander schoonheid en techniek integreren.


Na haar bachelor in Oxford en master in Delft te hebben afgerond, heeft Suzanne bij verschillende architectenbureaus ervaring op gedaan. Na een aantal jaren gewerkt te hebben als projectarchitect bij DOK architecten, is zij in 2009 voor zichzelf begonnen met het bureau Koning Ellis, dat in 2019 fuseerde tot BRIQUE Architecten.


Begin september worden alle genomineerden bekend gemaakt.