SSSSSST!

31-03-2023

Na al dat thuiswerken waren we blij dat we weer naar kantoor konden en namen we de herrie van onze collega's voor lief. Maar ondertussen is iedereen weer terug in zijn oude ritme en verlangen we weer naar wat stilte op de werkplek.

Zou het niet fantastisch zijn als je het allebei kon hebben. Én de gezelligheid van collega's om je heen én rust om je te kunnen concentreren? Dat is precies hetgene wat adviesbureau Leeuwendaal, gespecialiseerd in het optimaal laten presteren van organisaties, van ons vroeg.

We hebben voor hen een interieur ontworpen met een ongekend goede akoestiek. Niet alleen de vloerbedekking en de plafondplaten, maar ook zachte wandafwerkingen van vilt, geribbelde wanden, planten, akoestische kastdeuren en gestoffeerde maatwerkmeubels dragen hieraan bij. Daarnaast hebben we open werkplekken afgewisseld met gesloten ruimtes.

En het is gelukt. Als je zit te werken heb je geen last meer van collega's die een eindje verderop staan te kletsen; de beleving van de ruimte is als die van een bibliotheek, waardoor je bijna als vanzelf zachter gaat praten.

Benieuwd naar dit project? Houdt onze socials en website in de gaten, want het project is onlangs gefotografeerd. Wil je met eigen oren horen hoe het daar is? We nemen je met plezier een keer mee naar Utrecht.

Meer info? https://www.brique-architecten.nl/cases/leeuwendaa...