Nieuw elan

De Fakkel

Basisschool De Fakkel in Utrecht voldeed niet meer aan de eisen die aan een hedendaags schoolgebouw gesteld worden. Met een slim gepositioneerde uitbreiding, de herindeling van het bestaande gebouw, een nieuw interieur en een nieuwe gevel op een eerdere uitbouw krijgt het gebouw uit het midden van de vorige eeuw een heel nieuwe uitstraling. Ook het binnenklimaat wordt verbeterd door een vernieuwde klimaat installatie.


Het proces is in een sneltreinvaart doorlopen en ook nu tijdens de uitvoering gaat het rap! Verwachte oplevering nog dit jaar.

opdrachtgever:
PCOU Willibrord

locatie:
Utrecht

start & oplevering:
2020-2021

projectstatus:
In uitvoering

oppervlakte:
1500 m2

uitvoerende partijen:
Alferink (installaties), Van Miltenburg (bouwkundig)

team:
George Justus, Liza Foppen, Roos Bendien

overige adviseurs:
J. van Toorenburg BV, Pieters Bouwtechniek, Basalt, Bordewijk Adviseurs

fotografie:
BRIQUE