architecten

vakantiewoning passend in het duingebied

vakantiewoning op Texel

Een familievakantiehuis moet in het teken staan van rust en ontspanning. Lekker koken en eten, samen genieten van de omgeving of je juist met een goed boek terugtrekken op een rustige plek. Het moet allemaal mogelijk zijn.

Dit Texelse vakantiehuis ontwierpen we voor een familie die hier soms weken achtereen verblijft. Het ontwerp bestaat uit twee verdiepingen. Beneden zijn alle standaardfuncties van een vakantiewoning: een ruime keuken, verblijfsruimte, compacte slaapvertrekken en de badkamer. Grote openslaande deuren verbinden de verblijfsruimte met de tuin. Boven is een extra verblijfs-ruimte met weids uitzicht op de omgeving. Hier kun je je even afzonderen en genieten van de natuur.

opdrachtgever:
particulier

locatie:
Texel

oppervlakte:
130 m2

team:
Roos Bendien, Nataly Wierenga, Lars Zwirs

fotografie:
Maarten Noordijk